Actueel
SaaS personalisatie online ticketing Continue Doorontwikkeling kaartverkoop

Productrelease: Personaliseer jouw tickets en verrijk jouw data.


Laurens van Eck 29 / 08 / 23

De wereld van ticketing is voortdurend in beweging, en bij Ticketcounter spelen we hierop in met nieuwe productreleases die jouw ticketingstrategie naar een volgend niveau tillen. We introduceren een nieuwe functie waarmee je elk ticket kunt personaliseren.

Personalisatie van tickets: Een unieke beleving 
Met deze nieuwe productrelease hebben jouw kaartkopers de mogelijkheid om elk type ticket uniek te maken. Voeg de naam van de bezoeker toe, pas het ontwerp van het ticket aan en voeg persoonlijke boodschappen toe.

Stel je voor dat je een cadeaukaart voor iemand online koopt of een ticket cadeau doet. Je hebt dan nu de mogelijkheid deze gelijk op naam zetten en er zelfs een gepersonaliseerde boodschap aan toe te voegen. Vervolgens worden de tickets direct verstuurd naar de juiste personen. Geen gedoe meer met het verdelen van tickets. Iedereen zijn eigen ticket. Dit creëert een unieke belevenis voor zowel de ontvanger als de verzender.

Verrijk je data: Inzichten die betekenisvol zijn 
Naast het creëren van een unieke beleving, stelt deze nieuwe functie je in staat om waardevolle data te verzamelen en te verrijken. Door de gepersonaliseerde gegevens te analyseren kun je inzichten krijgen in het gedrag van je bezoekers. Deze inzichten kunnen op hun beurt worden gebruikt om marketingcampagnes te personaliseren, gerichte aanbiedingen te doen en de algehele ervaring te optimaliseren. 
 

Verbeterde klantreis: Een persoonlijke aanpak 
Het personaliseren van tickets gaat verder dan alleen de ticketingervaring. Het draagt bij aan het opbouwen van sterkere klantrelaties door het verder personaliseren van de klantreis. Door bezoekers aan te spreken met hun naam en relevante informatie, voelen ze meer betrokkenheid. Dit versterkt de band en zal de kans op herhaalbezoeken en positieve mond-tot-mondreclame vergroten. 
 
Efficiëntie en stroomlijning: Vlottere toegangscontrole 
Naast de voordelen voor bezoekers en data, verbetert gepersonaliseerde ticketing ook je operationele efficiëntie. Toegangscontrole wordt eenvoudiger en vlotter, omdat elk ticket bij de juiste persoon is. Daarnaast kan het specifieke informatie bevatten die je personeel kan helpen bezoekers snel en nauwkeurig te identificeren, denk bijvoorbeeld aan evenementen of beursbezoeken.
 
Met onze continue nieuwe productreleases geven we jou de tools om je ticketingstrategie te transformeren en een diepere connectie met je bezoekers tot stand te brengen.  
 
Ben je klaar om de mogelijkheden van personalisatie te ontdekken? Neem contact op met ons team voor een demo. 

 

Actueel