Vacature Servicedesk

Servicedesk medewerker

 

Vind jij het leuk om consumenten te helpen met het oplossen van vragen rondom een leuk dagje uit? Ben jij op zoek naar een baan bij een ambitieus jong bedrijf Ben je niet bang voor computers of ICT en kan je goed communiceren? Dan hebben wij misschien de baan voor jou!

 

Ticketcounter biedt e-ticketoplossingen voor dierentuinen, pretparken, musea en diverse festivals in Nederland en we zijn druk bezig met een uitbreiding naar Duitsland. Ter versterking van ons service desk team zoeken wij per direct een enthousiaste en proactieve collega die ons ondersteunt in de eerstelijns communicatie met consumenten, klanten en onze partners.

 

Wat verwachten wij van jou?

 

  • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift. Engels en Duits is een pré.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden en je hebt basiskennis van Microsoft Office.
  • Je hebt affiniteit met online omgevingen, zoals e-tools en CMS-systemen.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je bent oplossingsgericht en je toont initiatief.
  • In het piekseizoen kan het erg druk zijn. Je vindt het geen probleem om dat extra beentje bij te zetten en je kunt goed omgaan met stress.
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau.

 

Wat ga je doen?

 

  • Het bieden van eerstelijns communicatie via telefoon en mail met consumenten, klanten en partners in vloeiend Nederlands.
  • Het oplossen van vragen en adviseren in vraagstukken over e-tickets, webshops, rapportages.
  • Het bieden van ondersteuning bij het updaten van content m.b.t. de diverse ticketshops.
  • Het informeren en ondersteunen van de andere servicedeskcollega’s en naar de collega’s van projectmanagement en sales.

 

Wat bieden wij?

 

Een dynamische baan van 40 uur per week (waarbij ongeveer 10 tot 12 weekenden per jaar) in een inspirerende werkomgeving in de Van Nellefabriek in Rotterdam. In onze business met klanten als pret- en dierenparken zijn we serieus als het moet en maken we veel lol als het kan. Naast een marktconform salaris heb je ook recht op 24 vakantiedagen, op basis van een full time dienstverband, en bieden wij je een pensioenregeling.

 

Interesse?

 

Word jij enthousiast van deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur jouw CV inclusief foto en motivatiebrief naar pz@ticketcounter.eu o.v.v. vacature Servicedesk Medewerker.

 

Bedrijfsprofiel

 

Ticketcounter opent letterlijk deuren door het aanbieden van tailormade e-ticketoplossingen voor dagrecreatie. Van het verkopen van e-tickets via de eigen site van de partner, tot de toegangscontrole aan de poort en alles wat daartussen zit op het gebied van hardware, software en service. De wens van onze partners is het startpunt van onze oplossing.