Aan de slag zonder zorgen

CheckZeven dagen per week klantenservice
CheckHeldere rapportage
CheckPersoonlijke ondersteuning

Meer dan 37.500

bezoekerscases behandeld in 2022

Meer dan 10.000

partnervragen behandeld in 2022

Waar kunnen we je verder nog mee helpen?

Het werk houdt voor ons niet op na het opzetten van jouw online ticketshop of het installeren van je toegangssysteem. Vanaf dat moment begint het ontzorgen pas echt. Want naast dat wij constant bezig zijn met het op de achtergrond sneller en stabieler maken van ons platform, denken we ook graag met je mee over nieuwe functionaliteiten die voor jou een verschil gaan maken. We nemen graag alle bezoekerscontacten over die te maken hebben met de aanschaf van kaartjes en betalingen en geven je inzicht in je dagelijkse gang van zaken door middel van uitgebreide rapportages. Alles om jou je werk makkelijker te kunnen laten doen.

Modules & Functionaliteiten

Met het Ticketcounterplatform groeit je bezoekersmanagement systeem mee met jouw organisatie. Naast verkoop online bieden we allerlei ondersteunende functionaliteiten die jou en je bezoeker meer comfort bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van combinatie tickets, telefonische klantenservice of hardware zoals scanners en kassasystemen. Makkelijk te implementeren, wanneer jij ze nodig hebt.

Bezoekershulplijn

Dashboards

Tijdsloten

'Mijn'-omgeving

Rapportages

Scanning

Bezoeker management toegespitst op jouw situatie

We tonen je graag de mogelijkheden die ons systeem voor jou te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Vraag kosteloos een demo aan! Smiley
Service als tweede natuur

Service als tweede natuur

Als je op jaarbasis duizenden bezoekers ontvangt, ontkom je er niet aan dat er af en toe vragen worden gesteld. Aangezien wij je volledig willen ontzorgen op het gebied van kaartverkoop, toegang en betalingen is het daarom niet meer dan logisch dat we op dat gebied ook de vragen van je bezoekers beantwoorden. Maar ook voor jouw vragen staan wij natuurlijk paraat. Onze klantenservice en partner management afdeling is zeven dagen per week zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. En dan zorgen wij er voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Duidelijk inzicht in je dagelijkse cijfers

Duidelijk inzicht in je dagelijkse cijfers

‘Meten is weten’ is tegenwoordig een van de belangrijkste regels in de bedrijfsvoering. Want met goede monitoring en rapportages wordt het makkelijker om trends te ontdekken en het gedrag van je bezoekers te voorspellen. Dit, zodat jij weer betere beslissingen kunt maken. Ticketcounter verwerkt al jouw data die wordt verzameld via ons platform en maakt ze op een heldere manier inzichtelijk, zodat jij precies weet wat er gebeurd!

We staan voor je klaar

We staan voor je klaar

Ons platform is zo opgezet dat je er makkelijk mee uit de voeten kunt en een heleboel zaken zelf kunt regelen. Kom je er zelf even niet uit dan kun je altijd contact opnemen met onze afdeling Partner Management. Onze partnermanagers denken graag met je mee om zo te komen tot het allerbeste resultaat. Mis je functionaliteiten of heb je suggesties om het Ticketcounter platform nog beter te maken, dan zorgen zij er voor dat onze afdeling project management er mee aan de slag gaat. Zó bouwen we samen aan de mooiste oplossingen!

Succesverhalen

Ticketcounter is trotse partner van:

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op voor een gratis demo of een afspraak met een van onze adviseurs.

Johan Verheijen

Business Development Manager
+31 (0)10 751 64 00

Andere Modules

Bekijk ook de andere mogelijkheden die het Ticketcounter platform je te bieden heeft.