Word een Ticketcounter reseller!

CheckVerras je bezoekers
CheckVerbreed makkelijk je assortiment
CheckOrganiseer acties en evenementen

Meer dan 400k kaarten

verkocht door onze reselling partners

ruim 75 partners

bieden hun tickets aan via de Ticketcounter tickethub

Breid je aanbod uit met tickets!

Ben je op zoek naar een manier om jouw klanten te verrassen? Streef je naar een verbreding van je assortiment? Wil je je sitetraffic verhogen door middel van interessante acties? Ticketcounter verzorgt voor meer dan 100 partners in Nederland en Duitsland het online kaartverkoop platform en geeft hen ook de mogelijkheid om deze tickets te verkopen via derden. Wij hebben een bewezen oplossing die het jou mogelijk maakt om toegangskaarten direct uit het systeem van onze partners te verkopen. Dus wil je een permanente ticketshop inrichten? Of tijdelijke promotionele acties doen met de leukste uitjes? Neem dan contact met ons op!

Modules & Functionaliteiten

Met het Ticketcounterplatform groeit je bezoekersmanagement systeem mee met jouw organisatie. Naast verkoop online bieden we allerlei ondersteunende functionaliteiten die jou en je bezoeker meer comfort bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van combinatie tickets, telefonische klantenservice of hardware zoals scanners en kassasystemen. Makkelijk te implementeren, wanneer jij ze nodig hebt.

Online Ticketshop

Verkooppartners

Eigen admin

'Mijn'-omgeving

Bezoekers informatie

Eigen look-and-feel

Bezoeker management toegespitst op jouw situatie

We tonen je graag de mogelijkheden die ons systeem voor jou te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Vraag kosteloos een demo Smiley
Hoe gaat het in z’n werk

Hoe gaat het in z’n werk

Onze partners verkopen hun tickets online via de eigen website, maar zijn altijd opzoek naar manieren om hun verkoopbereik te vergroten. Als merk met een groot (online) bereik ben je zodoende enorm interessant als verkooppartner. Door dit bereik in te zetten in combinatie met promotionele activiteiten, creëer je een extra afzetkanaal voor hun toegangsbewijzen. Hoe groter het pakket aan campagnemiddelen dat je kunt bieden, des te interessanter ben je voor onze partners. Wij verzorgen de techniek, de commerciële afspraken regel jij zelf met een van de aangesloten partners

Een welkome aanvulling

Een welkome aanvulling

Het aanbieden van tickets voor een uitje kan een welkome aanvulling zijn op je assortiment. Het is een ideale manier om bezoekers te verrassen of abonnees te belonen. Zeker als dit gepaard gaat met een leuke korting. Met de Ticketcounter ticket-hub heb je de mogelijkheid om tickets te verkopen van een groot deel van de partners van Ticketcounter. Je verkoopt de kaarten rechtstreeks uit hun systeem en je ontvangt een commissie per verkochte ticket. Zodoende loop je dus totaal geen inkooprisico. Mocht je speciale wensen hebben, dan is het zelfs mogelijk om niet-Ticketcounter partners aan te sluiten op de hub. Op deze manier ontsluit je snel en eenvoudig een heel nieuw aanbod voor je bezoekers en vergroot jij risicoloos je assortiment en je omzet.

Gebruik je bereik voor speciale acties!

Gebruik je bereik voor speciale acties!

Mocht een permanente ticketshop niet helemaal passen bij je merk, dan kunnen ticketacties je omzet en siteverkeer een enorme impuls geven. Biedt tijdelijk tickets aan voor één of meerdere uitjes met een mooie korting of biedt een exclusief arrangement. Je kunt natuurlijk nog een stapje verder gaan en samen met een van onze partners een evenement organiseren en de kaarten verkopen via je eigen platform. Allemaal gemakkelijk en snel in te regelen via de Ticketcounter tickethub.

Succesverhalen

Ticketcounter is trotse partner van:

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op voor een gratis demo of een afspraak met een van onze adviseurs.

Johan Verheijen

Business Development Manager
+31 (0)10 751 64 00

Andere Modules

Bekijk ook de andere mogelijkheden die het Ticketcounter platform je te bieden heeft.