Begin nu met online kaartverkoop

CheckJouw online ticketshop in huisstijl
CheckVan losse tickets tot abonnementen
CheckManage tijdsloten en capaciteit

Meer dan 10 miljoen

tickets verkocht in 2022

Meer dan 99k

abonnementen verkocht in 2022

Online tickets verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Als je op zoek bent naar de meest stabiele en uitgebreide oplossing voor het online verkopen van tickets, ben je bij Ticketcounter aan het juiste adres. In samenwerking met onze partners hebben wij een platform ontwikkelt dat voldoet aan al hun eisen én die van de consument. Want een dagje uit begint natuurlijk al bij de aanschaf van de kaartjes. Een Ticketcounter online shop is makkelijk te implementeren en kost jou als partner over het algemeen niet veel meer dan een uur of vier van je tijd. Maar het levert jou en je bezoekers een heleboel gemak op.

Bezoeker management toegespitst op jouw situatie

We tonen je graag de mogelijkheden die ons systeem voor jou te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Vraag kosteloos een demo aan! Smiley

Implementatie in drie stappen

1

Jouw wensen

Jij praat, wij luisteren. We nemen je daarna mee in onze ervaring en samen bepalen we hoe je online ticketshop eruit moet zien, welke functionaliteiten je wilt en waar we op je website het platform integreren.

2

Wij bouwen

Onze ontwikkelaars gaan aan de slag en bouwen een online ticketshop, die volledig voldoet aan de samen bepaalde wensenlijst. Na enkele weken krijg je testtoegang. En kort daarna verkoop jij je eerste tickets online.

3

En blijven ontwikkelen

Maar daar houdt het niet op. Wij onderhouden het platform regelmatig en optimaliseren het verder volgens de laatste ontwikkelingen. Zo blijft het up-to-date met de nieuwste technologieën en IT-beveiliging.

Wat had je willen verkopen?

Wat had je willen verkopen?

Een Ticketcounter online ticketshop biedt je de mogelijkheid om eenvoudig allerlei soorten tickets te verkopen in jouw eigen huisstijl. Van toegangsbewijzen in diverse prijscategorieën tot combinatietickets. Wil je bijvoorbeeld je entree combineren met een rondleiding, horecadeal of een souvenir? Dat kunnen we eenvoudig voor je inregelen, zodat jij je bezoeker kan verrassen met voordeel. Of stimuleer herhaalbezoek met het versturen van een voucher met korting of toegang voor een evenement.

Manage je bezoekersstroom

Manage je bezoekersstroom

Niemand houdt van eindeloze rijen of lang moeten wachten. Om er voor te zorgen dat je de in- en doorstroom van bezoekers goed kunt managen en daar je planning op aan kunt passen ontwikkelde Ticketcounter een module waarbij bezoekers bij aankoop van een ticket moeten kiezen in welk tijdslot ze arriveren. We bieden je daarnaast ook de mogelijkheid om de bezoekerscapaciteit uit te splitsen in verschillende groepen en deze zelf te managen in de admin-omgeving.

Grote groepen? Geen probleem!

Grote groepen? Geen probleem!

Ontvang je regelmatig groepen en wil je die laten profiteren van speciale condities? Geen enkel probleem met onze speciale groepsmodule. Het geeft je de mogelijkheid om kaarten aan te bieden tegen speciale entreeprijzen, controle te houden op het aantal begeleiders of groepen toegang te geven tot voordeel in de horeca. Uitermate geschikt voor kinderfeestjes, schoolreisjes of groepsreizen.

Ticketcounter is trotse partner van:

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op voor een gratis demo of een afspraak met een van onze adviseurs.

Johan Verheijen

Business Development Manager
+31 (0)10 751 64 00

Andere Modules

Bekijk ook de andere mogelijkheden die het Ticketcounter platform je te bieden heeft.