De paradepaardjes van Ticketcounter.

Het aanbieden en goed inrichten van ticketoplossingen gaat verder dan techniek alleen. Maar stiekem zijn we best een beetje trots op het meest geavanceerde ticketsysteem van Europa.

Online ticketing

Verkoop eenvoudig allerlei soorten tickets in de shop op jouw website. Niet onbelangrijk: compleet in jouw eigen corporate huisstijl.

Groepen, Schoolreizen en Kinderfeestjes

Een module die bestellingen met condities mogelijk maakt, zoals controle op het aantal begeleiders of upsell voor horeca. Uitermate geschikt als je regelmatig georganiseerde groepsreizen over de vloer krijgt.

Abonnementen

Laat klanten online hun abonnement aanschaffen of verlengen. Een online omgeving, geheel in de stijl van jouw website.

Rittenkaarten

Laat klanten online hun rittenkaart aanschaffen of opwaarderen. Een online omgeving, geheel in de stijl van jouw website.

Tijdsloten en capaciteiten

Bezoekers reserveren een tijdslot online, eenvoudig via hun smartphone of computer. Een veilige ervaring in uw park, zonder rijen bij de kassa, is gegarandeerd. Direct inzetbaar en zonder investering vooraf.

Resellers

Wij brengen aanbieders en verkopers van tickets samen. Voor het hotel om de hoek die kaarten voor jouw park wil bestellen tot landelijke online aanbieders van e-tickets. Vele koppelingen zijn al in gebruik en kunnen dus met 1 klik ook voor jou ingeschakeld worden.

Kassa

Dankzij onze (kassa)koppelingen worden zowel online als offline ticketverkopen scanbaar en inzichtelijke in één rapportage.

Toegangscontrole en scanning

Scan met de Ticketcounter Scanapp en leid de offline bezoekersstroom aan de kassa in goede banen. Reguleer door te verkopen op dag, tijdslot en capaciteit.

Rapportages

Krijg realtime inzicht in verkopen, scans en reserveringen via een custom made dashboard. Desgewenst met automatische rapportages per e-mail.

Support

Een backoffice dat 7 dagen in de week klaarstaat. Wij helpen met het inrichten van de shop, consumentenvragen, annuleringen en nog veel meer.

Koppelingen

Ticketcounter biedt verschillende koppelingen aan, zoals kassa’s, toegangscontrole, externe ticketsystemen en marketing kanalen. Klik voor 'meer informatie' voor de inhoud van elke koppeling.

Vouchers

Biedt klanten een voucher aan om deze door de klant in te laten wisselen voor een korting of toegang tot een evenement, dierenpark, pretpark of evenement.

Kiosk (self service)

Tickets bestellen op een evenement was nog nooit zo makkelijk. Zet de Kiosk op uw evenement en klanten kunnen zelfstandig tickets bestellen. De Kiosk print een ticket en deze kan weer gescand worden bij de ingang!

Combi-tickets

Ticketcounter kan verschilende combi-tickets aanmaken, waardoor er extra voordeel aan de klanten kan worden aangeboden!

De kracht van een goede klantrelatie.

Of je nu een evenement van één dag organiseert of bezoekers het hele jaar door hebt, bij Ticketcounter hebben we aandacht voor al onze klanten. Via ons sales support programma kunnen we snel inspelen op vragen of wijzigingen.

Maak een afspraak.

Wij gaan graag in gesprek om samen de optimale ticketoplossing te vinden.

Contact