Ticketverkoop voor elk evenement

De mate van dienstverlening bepaal je helemaal zelf. Wil je zelf de regie in handen? Bekijk dan de mogelijkheden van ons Self Service Ticketsysteem.

Wil je echter volledig ontzorgd worden? Dan doen wij dit voor je! Van het inrichten van de shop tot het opmaken van de e-tickets en afhandelen van vragen en annuleringen. Onze afdeling Backoffice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Self Service Ticketsysteem

Het nieuwe paradepaardje van Ticketcounter is het Self Service Ticketsysteem. Hiermee kan jij als klant zelf de gehele ticketshop aanmaken en vormgeven. Ticketcounter hanteert de laagste fee per ticket en biedt vele mogelijkheden.

Kiosk (self service)

Custom Ticketsysteem

Naast het Self Service Ticketsysteem biedt Ticketcounter al jarenlang een Custom Ticketsysteem aan voor grotere evenementen. De mogelijkheden zijn oneindig. Onze dienstverlening ook. Inrichten, aanpassen, op maat vormgeven, consumentenvragen beantwoorden. Alles is inbegrepen bij dit systeem. De jarenlange ervaring van Ticketcounter blijkt wel uit de volgende evenementen: Keukenhof, IJsbeelden Festival, Schaatsbaan Rotterdam, TongTong Fair, VT Wonen Beurs, Tina Festival. Vraag gerust naar de mogelijkheden van het Custom Ticketsysteem!

Contact

Uw contactpersonen

Sjoerd

Algemeen directeur

 

 

Johan

Manager New Business

 

 

De kracht van een goede klantrelatie.

Of je nu een evenement van één dag organiseert of bezoekers het hele jaar door hebt, bij Ticketcounter hebben we aandacht voor al onze klanten. Via ons sales support programma kunnen we snel inspelen op vragen of wijzigingen.

Maak een afspraak.

Wij gaan graag in gesprek om samen de optimale ticketoplossing te vinden.

Contact